Deventer op stelten van 6 juli tem 8 juli 2018 met bijzonder project torenbouwen

Omvangrijk en veelzijdig programma festival ‘Deventer Op Stelten’ 2018

Tijdens het internationaal buitentheaterfestival ‘Deventer Op Stelten’ is de stad één groot theater met in totaal ruim 150 nationale en internationale topvoorstellingen in de historische binnenstad van Deventer en locaties in en rondom het centrum. Van vrijdagavond 6 t/m zondagmiddag 8 juli zijn op monumentale pleinen, in parken en straten, kerken en kleinere locaties voorstellingen te zien uit Frankrijk, Duitsland, Engeland, België en Nederland.

Hoogtepunten dit jaar zijn: Olivier Grossetête met kartonnen torens van 20 meter hoog in het kader van Deventer 1250 jaar, Theater Titanick met de grootschalige openluchtvoorstelling ‘Alice on the Run’, Cirque Inextremiste en een heteluchtballon in ‘Exit’ en Theater Gajes met hun nieuwe grote pleinproductie ‘Odyssee’.

Evenwichtsspel staat centraal bij ‘Tipping Point’ van Ockham’s Razor, ‘Origami’ van Compagnie Furinkaï, het onnavolgbare, intieme jongleerspektakel ‘All the Fun’ van Compagnie Ea Eo en bij ‘Noustube’ en La Mondiale Générale.

Van innemende dans van Compagnie Pernette tot rauw muziektheater van BOT, feestelijk buitentheater met onder meer twee parades van Remue Ménage, de negen muzikanten van Le Snob en ruim 2 meter hoge stelten van Adam Read. Verder humor en klein circus van Okidok en Klown Konzept, het muziekfestival Hoogtevrees en nog veel meer!

Koop nu je tickets voor Ockham’s Razor, Compagnie Ea Eo, Compagnie Pernette en BOT.

De toegang tot het festival is gratis, met uitzondering van de voorstellingen in de Schouwburg, Bergkerk en het Burgerweeshuis. De ticketverkoop is inmiddels gestart, dus koop nu snel je tickets!

De voorstellingen van Ockham’s Razor (€ 6,- p.p. excl. € 3,25 per boeking) en Compagnie Ea Eo (€ 6,- p.p. excl. € 3,25 per boeking) in de Deventer Schouwburg en Compagnie Pernette (€ 6,- p.p. excl. € 3,25 per boeking) in de Bergkerk zijn alleen toegankelijk met tickets. Tickets zijn te koop bij de Deventer Schouwburg. De voorstellingen van BOT in het Burgerweeshuis zijn alleen toegankelijk met tickets (€ 6,- p.p. incl. service- en boekingskosten). Tickets zijn te koop bij het Burgerweeshuis:

Alle info op http://www.deventeropstelten.nl Je kun je ook laten inschrijven om mee  te helpen aan de opbouw van 2 reuzentorens.